szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Honlapkészítés Cégünk fő profilja, amit évek óta elhivatottsággal végzünk. Ezidő alatt számos különböző típusú weboldalt készítettünk cégek és magánszemélyek részére. Fejlesztettünk hírportált, mobil és reszponzív honlapot, céges oldalt, online szoftvert, webáruházat és személyes oldalt is.

Webdizájn Egy hivatásos tervezőgrafikus gondoskodik arról, hogy a weboldal arculata a lehető legjobban illeszkedjen a célközönséghez. Odafigyelünk arra is, hogy könnyen átlátható és modern legyen az arculat. Készítünk reszponzív dizájnokat is, amikkel hatékonyan jelenhet meg a mobiltelefonokon és táblagépeken is.

Grafika A vállalkozás megjelenési formáinak csak egyik ágát képezi a honlap. Ugyanilyen fontos a logó, a névjegykártya, a boríték, a levélpapír, brosúra, egyszóval a céges arculat. Ezek megtervezését és nyomdai kivitelezését is vállaljuk rövid határidőn belül.

Marketing Egy cég hatékony marketing stratégiájának első és elengedhetetlen lépése egy jó marketing terv elkészítése. Az interneten a Facebook és a Google hirdetési rendszerei segítségével lézer pontossággal találhatja meg célcsoportját, és mindezt költséghatékony módon teheti meg.

Webeszövegírás, blog üzemeltetés A nemzetközi mércével mérve is kiemelkedő marketingszemlélet és szövegírási szakértelem nálunk magától értetődik. Azok a cégek, akik minket választanak, nem érik be ennyivel. Azt várják tőlünk, hogy olyan szenvedélyesen írjuk a cikkeket, mint amivel a vállalkozásukat megalkották.

Online tárhely Partnerünk által üzemeltetett HP szerverek a T-System tulajdonában álló Dataplex központban vannak elhelyezve. Ennek révén garantáljuk a 99,99%-os rendelkezésre állást és a gyors 100 Mbit-es elérést Magyarország területéről. Az adatokról folyamatosan készül biztonsági mentés, így kizárt az adatvesztés lehetősége.

Domain név Együttműködésben állunk egy hivatalos magyarországi regisztrátor céggel. Így akár 1 munkanapon belül biztosítani tudunk .hu, .com, .eu, .info, .net, .org, .ro, .de, .at, .it, .cz, .nl, .ch, .ru végződésű domain név regisztrációt és ezeknek a fenntartását.

Szabó Gergő webfejlesztő