irányt mutatunk

Blog
Egy régóta működő és sikeres családi vállalkozásnak készítettük el a weboldalát. A Bob Nád Kft. a Hortobágyi Nemzeti Park területein aratja a nádat és számos külföldi céggel is partneri viszonyba áll.

www.bobnadkft.hu
A múlt hónapban a debreceni Kenézy Gyógyszertár megbízta cégünket, hogy készítsük el bemutatkozó oldalukat. A kérésük egy letisztult megjelenésű, egyoldalas honlap volt, amin szerepel minden lényeges tudnivaló a patikáról.

www.kenezypatika.hu
Elkészültünk Dobi Zsuzsa fotós honlapjával. Az oldal célja a tevékenységének megismertetése minél több emberrel Balmazújvárosban és környékén. 

www.dobizsufoto.hu
Bartha Levente több évtizedes tapasztalattal rendelkező debreceni zenekari dobos. Feladatunk egy olyan modern portfólió honlap megtervezése és létrehozása volt, ami kellően bemutatja a munkásságát és szakmai tudását.

www.barthalevente.hu
Elkészültünk egy újabb weboldallal. Ezúttal egy életmód és táplálkozás szakértőnek kellett létrehoznunk egy olyan hatékony online felületet, aminek segítségével értékesíteni tudja a szolgáltatásait.

www.ujhelyiszende.hu
Az ADA Beauty kozmetikusoknak szóló OKJ képzéseket és továbbképzéseket nyújt. A feladatunk keretében ezeknek a szolgáltatásoknak a hatékony közvetítését kellett megoldanunk a célközönség felé. 

www.adabeauty.hu
Átadtunk egy portré-, koncert- és rendezvényfotózással foglalkozó fényképész weboldalát. A fő hangsúly a referenciát képező fotósorozatok látványos megjelenésén és a keresőbarát kialakításon volt.

www.szabogergo.hu
Aktuálissá vált, hogy frissítsük cégünk honlapját is, mivel folyamatosan alkalmazkodni kell a változó körülményekhez. Az új oldal felépítésében és programozásában figyelembe vettük az utóbbi évek népszerű trendjeit és innovatív megoldásait.

www.indikator.hu
Egy meglévő értékesítési folyamatot támogatunk az elkészült weboldallal. A termékek menedzselése egyedi fejlesztésű felületen történik. A dizájn az esztétikai követelményeken túl maximálisan támogatja a mobil eszközökön való megjelenést is.

www.hegeduvonok.hu
Egy budapesti grafológiai elemző tisztelt meg a bizalmával és kérte fel cégünket, hogy hozzunk létre az induló vállalkozásához weboldalt. A honlap kialakításánál fő szempont volt a letisztult és egyedi megjelenés.

www.agrafologus.hu
Egyre többen kezdik megismerni az Eskrima harcművészeti stílust. A kiemelt cél egy erős online jelenlét megalapozása. Az első lépésben a debreceni iskola oldalát készítettük el, majd az elkövetkező időszakban a többi weboldalukat is felújítjuk az egyesületnek.

www.eskrimadebrecen.hu
Szakmai előadást tartottunk Budapesten programozóknak. Bemutattuk az általunk is használt remek weboldal motort, ami már számos ügyfelünk honlapját működteti sikeresen. Az Impact Hub közösségi iroda biztosította a kreatív hangulatot.

3. Laravel Meetup
Neked is tudunk segíteni egy lendületes és stabil weboldal elkészítésével!
Debrecen vonzáskörzetében ingyenesen vállalunk személyes konzultációt.

Elégedett ügyfeleink

Cégek és magánszemélyek akik minket választottak.

Ügyfeleink

Innovatív megoldásaink

Szeretjük az új technológiákat használni.

Megoldásaink

Cégünk elérhetőségei

Keress fel minket bizalommal!

Kapcsolat